top of page

Dienstenpakket

Emaco International nv voert uw kleine en grote opdrachten uit zowel in regie als vaste prijs.

Met experts uit verschillende vakgebieden, leveren we u hoogwaardige oplossingen voor:

  • verlichting

  • vermogensverdeling

  • databekabeling

  • motorsturingen

  • automatiseringen

  • energiebeheer

  • telefonie - interfonie

elektriciteitswerken gent

Onderhoud en beheer van uw verlichtingsinstallatie

Wij onderhouden indien gewenst volledig autonoom, uw verlichtingsinstallaties. Binnen deze opdracht streven wij d.m.v. ons softwarepakket naar het ideale evenwicht tussen preventief en curatief onderhoud. Hierbij spelen kostenefficiëntie en gebruikerscomfort een belangrijke rol.

Buitenlandse installaties

Emaco International voert geregeld elektriciteitswerken uit voor installaties door buitenlandse machinebouwers. Spaanse, Franse, Britse, … engineeringsgroepen doen beroep op onze ervaring om de stroomvoorziening voor te bereiden, te plaatsen en op te volgen.

Veiligheid ten top

Brand- en inbraakdetectie. Emaco installeert ze in onderaanneming. De hoofdaannemer levert de centrale verwerkingseenheden, terwijl Emaco de bekabeling en de plaatsing van sensoren voor zijn rekening neemt.

Industriële omgevingen

Al uw projecten bespreken we gedetailleerd met onze specialisten. Samen met u werken we de meest efficiënte oplossing uit. In productiehallen en industriële omgevingen plaatsen we alle elektrische voorzieningen. Met inbegrip van de nodige schakelborden en randapparatuur.

Samen met uw team

U beslist over de manier van samenwerken. Emaco International heeft de mensen en de middelen om uw opdrachten volledig autonoom uit te voeren. Bijvoorbeeld voor het beheer en het onderhoud van verlichtingsinstallaties. Maar we kunnen evengoed – in regie – bijstand verlenen aan uw onderhoudspersoneel, als aanvulling op hun expertise.

bottom of page